Peuterspeelzaal

Kinderopvang De Helix is gevestigd in OBS De Helix, in nieuwbouwwijk De Draai. Hier vindt u een Kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal en een BSO.

Peuteropvang De Helix (VVE)
Deze peuteropvang is open op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend. De openingstijden zijn : 08.30 – 12.30 uur. De Peuteropvang is voor kinderen van 2 jaar tot 4 jaar. We werken intensief samen met De Helix om de kinderen goed voorbereid naar school te laten gaan als ze 4 jaar oud worden.

Wij werken met de ontwikkelingsgerichte methode Startblokken. Daarbij staat spel centraal. Wij werken met thema’s en daarbij passende activiteiten. De thema’s sluiten aan bij de belevingswereld van de kinderen. Voorbeelden van thema’s zijn: de winkel, de boerderij, het is feest, vakantie en nog veel meer. Aan de hand van deze thema’s leren kinderen vaardigheden die zij nodig hebben om de overstap naar de basisschool zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Kinderen die wat extra ondersteuning kunnen  gebruiken bij hun taalontwikkeling, zijn ook van harte welkom bij onze gecertificeerde VVE locaties. De indicatie hiervoor wordt afgegeven door het consultatiebureau. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tarieven en aanmelden Peuteropvang De Helix
Wilt u zich aanmelden voor Peuteropvang De Helix? Dat kan via de website
En wilt u berekenen wat uw bijdrage zal zijn voor Peuteropvang De Helix? Kijk dan op onze rekentool.
Werkende ouders kunnen kinderopvangtoeslag aanvragen. Ons tarief is inclusief eten, drinken en luiers. Voor ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag of voor kinderen met een VVE indicatie vanuit het consultatiebureau, zijn middelen vanuit de gemeente beschikbaar gesteld. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Vragen?
Heeft u vragen? Bel dan met onze afdeling Planning & Plaatsing: 0226-320208, keuzetoets 1. Of mail naar [email protected]

Contactgegevens locatie:
Telefoon: 06 38 17 04 26

Kinderdagopvang of BSO De Helix?
Zoekt u kinderdagopvang of BSO? Klik hier

Per direct plaats en uitbreiding
Er is per direct plaats bij de opvang. We zijn continue in ontwikkeling en gaan uitbreiden op de opvang met extra groepen in het najaar.