Opvang

Kinderdagverblijf De Helix
Hier kunt u terecht voor opvang van kinderen van 0-4 jaar, voor hele of halve dagen. Het kinderdagverblijf is open van maandag – vrijdag van 07.00 – 18.30 uur (m.u.v. feestdagen).

Onze pedagogische meerwaarde ligt met name in het stimuleren van de ontwikkeling van het kind in al haar facetten. Kinderen maken op jonge leeftijd kennis met andere kinderen en leren met hen te spelen. Zo leren zij te delen met anderen en ook andere verzorgers te vertrouwen. Deze basis is van grote invloed op hun verdere (sociale) ontwikkeling. Wij zijn ons bewust van onze gezamenlijke verantwoordelijkheid en hechten grote waarden aan een goede samenwerking en communicatie met u als ouder. Uw kind is bij ons van harte welkom. Wij hebben een gevarieerd aanbod, waarbij we werken met wisselende thema’s.

Tarieven en aanmelden Kinderdagverblijf De Helix
Wilt u zich aanmelden voor Kinderdagverblijf De Helix? Dat kan via de website.
En wilt u berekenen wat uw bijdrage zal zijn voor Kinderdagopvang De Helix? Kijk dan op onze rekentool.

Contactgegevens locatie
Telefoon: 06 38 16 89 14

Binnenkort flexibele opvang mogelijk. Bel 0226-320208 voor de mogelijkheden.

BSO De Helix
De BSO De Helix biedt voor- en naschoolse opvang.

Samen spelen, ontdekken, grenzen leren kennen, je gewaardeerd voelen, vriendschappen sluiten, dat is het leven van kinderen in de basisschoolleeftijd. Bij de BSO kunnen kinderen kiezen voor bezigheden die aansluiten bij hun leeftijd en belangstelling. Wij bieden activiteiten aan voor de verschillende leeftijdsgroepen: 4 en 5 jaar, 6 en 7 jaar en de 8+ kinderen. Zeker in een groep met uiteenlopende leeftijden, zijn leeftijd gerichte activiteiten belangrijk om de kinderen voldoende uitdaging te bieden.

BSO De Helix is geopend voor en na schooltijd:
- Vroege opvang: 07.00 - 08.45 uur
- BSO: 14.15 - 18.30 uur.

Tarieven en aanmelden BSO De Helix
Wilt u zich aanmelden voor BSO De Helix? Dat kan via de website.

Vragen?
Heeft u vragen? Bel dan met onze afdeling Planning & Plaatsing: 0226-320208, keuzetoets 1. Of mail naar [email protected]

Contactgegevens locatie:
Telefoon: 06 38 17 04 26

Peuterovang De Helix
Zoekt u peuteropvang? Klik hier.

Per direct plaats en uitbreiding

Er is per direct plaats bij de opvang. We zijn continue in ontwikkeling en gaan uitbreiden op de opvang met extra groepen in het najaar.

Binnenkort flexibele opvang mogelijk. Bel 0226-320208 voor de mogelijkheden.